Επαγγελματικές κάρτες με κωδικούς QR

Τα οφέλη στις επαγγελματικές κάρτες με κωδικούς QR. Το να έχετε έναν κωδικό QR σε μια επαγγελματική κάρτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες σας μια διαδραστική επιλογή για το πού μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

Ορισμένα από τα οφέλη με χρήση επαγγελματικών καρτών QR

Απεριόριστος ψηφιακός χώρος
Οι επαγγελματικές κάρτες είναι συνήθως μικρές και ορθογώνιες με περιορισμένο χώρο σχεδιασμού. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το πίσω μέρος της κάρτας, υπάρχει μικρός διαθέσιμος φυσικός χώρος. Για να μην αναφέρουμε, ότι οι καλοσχεδιασμένες επαγγελματικές κάρτες συνήθως δεν είναι γεμάτες πληροφορίες, αλλά ακολουθούν έναν κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Μια επαγγελματική κάρτα με κωδικό QR εξαλείφει τους φυσικούς περιορισμούς μιας επαγγελματικής κάρτας και παρέχει πρόσβαση σε απεριόριστες πληροφορίες. Δίνοντας σε κάποιον μια επαγγελματική κάρτα QR, μπορείτε να του παραδώσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Ενθαρρύνει τη δράση επί τόπου
Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι απασχολημένος και ο χρόνος του δεν ήταν ποτέ πιο πολύτιμος. Βομβαρδίζεται από προσπάθειες μάρκετινγκ όπου κι αν στραφεί. Όταν λαμβάνει μια επαγγελματική κάρτα με κωδικό QR από ένα άτομο στην πραγματική ζωή, είναι πιο πιθανό να αναλάβει δράση επί τόπου. Με τη δυνατότητα γρήγορης σάρωσης του κώδικα, μπορεί εύκολα να λάβει τις πληροφορίες που χρειάζεται, ώστε να λάβει μια απόφαση άμεσα.

Μετρήσεις παρακολούθησης
Οι επαγγελματικές κάρτες είναι απαραίτητες για την απόκτηση νέων πελατών και την αύξηση των κερδών, ενώ δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ με τις παραδοσιακές επαγγελματικές κάρτες.

Οι κωδικοί QR μπορούν να παρακολουθούνται, διευκολύνοντας όχι μόνο τον εντοπισμό για το από πού προέρχονται συγκεκριμένοι δυνητικοί πελάτες, αλλά και τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας μίας καμπάνιας. Τώρα μπορείτε να δείτε πόσα άτομα σάρωναν τον κωδικό σας και αν μετατράπηκαν από δυνητικό πελάτη σε πελάτη.

Επαγγελματικές κάρτες με κωδικούς QR

Η αξία της προσθήκης ενός κωδικού QR σε επαγγελματικές κάρτες είναι αναμφισβήτητη. Πώς μπορείτε λοιπόν να το κάνετε;

Αποφασίστε σε τι χρησιμεύει ο κωδικός QR
Πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία της κάρτας σας, είναι σημαντικό να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί ο κωδικός QR σας. Όπως είπαμε πριν, η σύνδεση σε μια διεύθυνση URL είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη δυνατότητα και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών.

Συμπληρώστε τα στοιχεία
Ο κωδικός QR δεν θα λειτουργήσει εάν δεν συμπληρώσετε σωστά τις πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες — για να μην καταλήξετε στην ενοχλητική κατάσταση όπου ένας δυνητικός πελάτης σαρώνει έναν κωδικό που δεν λειτουργεί ή καταλήγει σε “Η σελίδα δεν βρέθηκε”. Μόλις δημιουργήσετε τον κωδικό σας, πραγματοποιήστε λήψη και αποθήκευση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει τον κωδικό σας για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί.

Προσθέστε τον QR code στο σχέδιο της κάρτας σας
Τώρα ήρθε η ώρα να ενσωματώσετε τον κωδικό QR στο σχέδιο της επαγγελματικής σας κάρτας. Είναι καλύτερο να τον αφήσετε στο πλάι, ώστε να μην μπλοκάρει το τυπωμένο κείμενο, αλλά να “τραβάει” και τα βλέμματα. Βεβαιωθείτε ότι η περικοπή γύρω από τον κωδικό QR είναι ίσια και ομοιόμορφη. Εν τέλει, βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός QR είναι αρκετά μεγάλος για σάρωση, αλλά όχι τόσο μεγάλος ώστε να πνίγει το υπόλοιπο σχέδιο.

Στείλτε τον κωδικό QR στο CMYKONOS
Αφού ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, στείλτε τα στο CMYKONOS για εκτύπωση επαγγελματικών καρτών υψηλής ποιότητας με κωδικό QR! Η ομάδα σχεδιασμού μας θα σας βοηθήσει με τις χρωματικές αποχρώσεις και τον σχεδιασμό της κάρτας σας, ελέγχοντας ότι έχει τη σωστή εμφάνιση και αίσθηση.

Προωθήστε την επωνυμία σας με εκτύπωση

Τώρα που ξέρετε πώς να προστατεύσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο μέλλον, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε με την επαγγελματική σας κάρτα με κωδικό QR. Με μια ποικιλία από μοναδικά και υψηλής ποιότητας στυλ, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα.

Συνεργαστείτε με τους γραφίστες μας για να βρείτε την τέλεια εμφάνιση για τις επαγγελματικές σας κάρτες, καθώς και τον καλύτερο τρόπο να τοποθετήσετε τον κωδικό QR. Επικοινωνήστε με τη CMYKONOS στο sales@cmykonos.gr σήμερα για να μάθετε για τις επιλογές εκτύπωσης επαγγελματικών καρτών και ξεκινήστε να προβάλλετε την επωνυμία σας σήμερα!

Related Blogs

×

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.