Εμείς στην CMYKONOS αναγνωρίζουμε το καθήκον που έχουμε απέναντι στη συνετή προμήθεια και αποδοτική χρήση του χαρτιού. Προμηθευόμαστε χαρτιά που συμμορφώνονται με όλα τα πρότυπα της αειφόρου διαχείρισης των δασών, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων Forest Stewardship Council (FSC) και Program for the Endorsement of Forest Certification (PEFC).

Στα χαρτιά με πιστοποίηση FSC χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες από πηγή πιστοποιημένη από το FSC, ελεγχόμενες πηγές ξυλείας ή πηγές που ανακτούν ύλες από ανακύκλωση.

Αποδοτική χρήση χαρτιού με μηχανές Xerox

  • Ο εξοπλισμός και το λογισμικό της εκτυπωτικής μας μηχανής Xerox είναι σχεδιασμένα ώστε να μας βοηθούν να κάνουμε αποδοτική χρήση χαρτιού.
  • Η δυνατότητα «Earth Smart», που ενσωματώθηκε στο παγκόσμιο πρόγραμμα οδηγού εκτύπωσης, έχει αρκετές ρυθμίσεις εξοικονόμησης πόρων με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Αυτές οι δυνατότητες, καθώς και οι λειτουργίες εκτύπωσης διπλής όψης, εκτύπωσης n-up, ελέγχου εκτύπωσης και εξοικονόμησης γραφίτη, καθιστούν πιο εύκολο για εμάς να κάνουμε υπεύθυνες επιλογές εκτύπωσης.
  • Χρησιμοποιούμε τα Xerox® Enterprise Print Services και έχουμε πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία διαχείρισης εκτύπωσης και έκδοσης αναφορών, όπως το Xerox® Print Agent, που παρέχει επιπλέον μεθόδους ενθάρρυνσης και παρακολούθησης της υπεύθυνης συμπεριφοράς κατά την εκτύπωση.
  • Λογισμικά, όπως τα DocuShare® και FreeFlow® Digital Workflow Collection, μας βοηθούν να μειώνουμε την κατανάλωση χαρτιού, διευκολύνοντας την ηλεκτρονική διαχείριση δεδομένων, τη σάρωση σε e-mail και την on-demand εκτύπωση.

 

Related Blogs

×

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.