Εκτύπωση φυλλαδίων για προεκλογικές καμπάνιες

Εκτύπωση φυλλαδίων και εντύπων για προεκλογικές καμπάνιες. Εδώ στην CMYKONOS εκτυπώνουμε φυλλάδια δημοτικών εκλογών για όλους τους υποψηφίους. Η επιτυχία σε μια προεκλογική καμπάνια καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από την σωστή διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής marketing. Οι προεκλογικές εκστρατείες γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Το σωστό μήνυμα και η ελκυστική σχεδίαση φέρνει πραγματικά κοντά σε εσάς το ψηφοφόρο και του δίνει τα απαραίτητα κίνητρα ώστε να επιλέξει εσάς έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

Ας δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές:

1. Στοχευμένο Περιεχόμενο
Η εκτύπωση φυλλαδίων ήταν ανέκαθεν για τους υποψηφίους ένας οικονομικός τρόπος να διαφημίσουν το όνομά τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα πρέπει να προσέξουμε και τι περιεχόμενο χρησιμοποιούμε. Τα κείμενα και οι εικόνες πρέπει να στοχεύουν να ικανοποιήσουν τα θέλω του πολίτη. Να αναφέρουν τα προβλήματα του τόπου και να δώσουν λύσεις. Φυσικά, σε ένα φυλλάδιο δε θα γράψουμε όλο το προεκλογικό πλάνο, αλλά τα βασικά στοιχεία που θα καλύψουν την πλειοψηφία των πολιτών.

2. Ελκυστική Σχεδίαση
Επιλέξτε εικόνες που σχετίζονται με την περιοχή σας. Αυτές μπορεί να είναι αστοχίες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες ή τα επιτυχημένα έργα του Δήμου εάν είστε ήδη εκλεγμένοι. Ακόμα, χρησιμοποιείστε γραφικά που εκφράζουν εσάς ή τον Δήμο σας, χωρίς όμως να γεμίσετε το φυλλάδιο με πολλά εφέ. Οι πολίτες πλέον θέλουν να βλέπουν την ουσία. Η ποιότητα των εικόνων και των γραφικών σας θα έχει άμεση σχέση με το image σας. Θυμηθείτε ότι οι εικόνες σας πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Μην χρησιμοποιείτε φωτογραφίες τύπου “οκ, καλή είναι”, διότι αυτό θα αποτρέψει μόνο τη δική σας εικόνα. Καλύτερα, λοιπόν, λίγες και επαγγελματικές εικόνες.

3. Σκεφτείτε έξω από το κουτί
Είναι βέβαιο ότι τα πεζοδρόμια και τα γραμματοκιβώτια θα πλημμυρίσουν από φυλλάδια υποψηφίων. Ο καθένας θα παρουσιάσει τα επιχειρήματά του και τους λόγους για να τον ψηφίσουν οι πολίτες. Η πλειοψηφία του κόσμου πλέον σκέφτεται λίγο παραπάνω για το περιβάλλον και είναι πολύ πιθανό εάν δούνε κατάχρηση χαρτιού να μαυρίσουν τον εκάστοτε υποψήφιο.

4. Social media – Webpage
Πρέπει να αποκτήσετε προσωπικό site στο internet προσωπική σελίδα “Page” στο Facebook και επαγγελματικό profile στο instagram και το Tik Tok, αλλιώς δεν θα έχετε επαφή με το κοινό σας στην προεκλογική περίοδο καθώς δεν θα υπάρχει χώρος για scroll.

Άμεση εκτύπωση φυλλαδίων

Εμείς στην CMYKONOS μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της ψηφιακής και έντυπης προεκλογικής καμπάνιας σας με την εκτύπωση φυλλαδίων, αφισών και εντύπων!

  • Μοναδικό γραφιστικό υλικό το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον των πολιτών και θα χρησιμοποιηθεί για την προώθησή σας, τόσο στα ψηφιακά όσο και στα έντυπα μέσα.
  • Στην εποχή της πληροφορίας, η επιλογή και η σύνθεση σωστών και ξεχωριστών κειμένων είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη προεκλογική και πολιτική περίοδο.
  • Η σωστή εμφάνιση στο Διαδίκτυο είναι μια ουσιαστική πτυχή πίσω από την πολιτική επιτυχία σας και την διατήρηση/απόκτηση ψηφοφόρων. Θα σας βοηθήσουμε να πρωτοτυπήσετε!
  • Εκτύπωση φυλλαδίων και εντύπων. Ένα αποτελεσματικό μέσο προώθησης των δραστηριοτήτων και της φιλοσοφίας σας και φυσικά προσέλκυσης κοινού.

Συνεργαστείτε με τη CMYKONOS σήμερα και αφήστε μας να γίνουμε ο αξιόπιστος εκτυπωτικός σας σύντροφος στην επίτευξη της εκλογικής σας επιτυχίας. Μαζί, θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά το μήνυμα της καμπάνιας σας, να προσελκύσετε χιλιάδες πιθανούς ψηφοφόρους και να κάνετε μια αξέχαστη εντύπωση. Διαφημίστε την υποψηφιότητα σας οικονομικά γρήγορα και ποιοτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο 22890 22513  ή μέσω email στο sales@cmykonos.gr για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα εντυπωσιακό υλικό καμπάνιας.

 

Related Blogs

Χαρτί Α4
×

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.